Min blogliste

søndag den 22. februar 2009

Fastelavn

Min søn Mathias som er 11 år kom fredag aften i tanke om at han "forresten" skulle klædes ud i morgen mandag, da de skal holde fastelavn i skolen. Ambitionerne fejler ikke noget så han foreslog at vi skulle lave en monsterdragt til ham. Hans forestilling var noget a'la Disneys monster Inc. Det vil sige at vi skulle lave en stor rund dragt til ham som skulle være grøn. Det var ikke lige noget at Henrik og jeg kunne forestille os at vi "bare" kunne lave.

Efter nogle forhandlinger kom vi istedet frem til at han skulle være fjernsyn. Så vi måtte lige en tur i Bauhaus og købe en flyttekasse samt noget sort og gråt maling. Som det fremgår af billederne har vi fået lavet et fint gammeldags fjernsyn og med inspiration fra "Krøniken" har vi kaldt det Bella.

Når det nu skulle være et gammeldags fjernsyn skulle det også have en stueantenne, til den har vi brugt Mathias ishockeyhjem, som i dagens anledning er monteret med 2 elektrikerrør.
Mathias iklædt "fjernsynet"

4 kommentarer:

 1. Wauw, han er da bare rigtig flot. Min datter på 12 år ville ikke klædes ud hun skulle bare være sig selv. God mandag.

  SvarSlet
 2. Du er flink som jobber så mye med et slikt prosjekt. Jeg tror nok at de andre elevene synes det var et imponerende stunt....

  SvarSlet
 3. Sejt :-)...godt gået Tina af dig og Henrik.
  Mon ikke det faldt i god jord? Mathias ser da tilfreds ud.

  SvarSlet
 4. God ide....sikke et superfjernsyn :o)

  Ingrid

  SvarSlet