Min blogliste

søndag den 4. oktober 2009

Civil War bomIgår aftes fik jeg lagt sidste hånd på min CW-bom. Projektet har været undervejs siden efteråret 2006. Bommen er designet af Helene Juul .

Helene har designet bommen med inspiration fra en bog som hedder "Alice Tulips" af Sandra Dallas. Projektet løb over 5 gange hvor der sammen med stof og mønstre også var et uddrag af bogen som omhandlede en ung nygift kvinde som bliver efterladt hjemme, mens hendes mand skal kæmpe i den amerikanske borgerkrig.

Den nederste kant af "Windmill" blokke er noget som jeg har tilført det oprindelige tæppe, da jeg gerne ville have mit tæppe lidt længere.

Jeg har nedenfor lagt et par billeder ind af de enkelte omgange.


Første omgang af bommen indeholdt denne store applikationsblok, som det var lidt af en udfordring at lave. Blokken er lavet som needleturn application .

2. omgang er forskellige blokke som jeg har syet i hånden.Hele quilten har jeg syet som en blanding af håndsyet blokke og derefter har jeg monteret de enkelte omgange på symaskine. Da jeg ikke selv er nogen "ørn" til at quilte har jeg fået tæppet quiltet hos Bodil i Quiltshoppen .

3 kommentarer:

  1. Hei hei, så koselig at du vil være med på julemysteriet!!! Velkommen!

    SvarSlet
  2. Wauh, Tina...det er blevet flot med den ekstra længde på quilten. Hver gang jeg ser en af jeres færdige quilte, tænker jeg, at jeg da for søren må se at komme i gang med min egen ;-).

    SvarSlet
  3. jeg har ikke set din blog før,men hvor var det morsomt for jeg sidder lige og quilter på mit CW tæppe. Dit er blevet rigtig flot med den ekstra kant på.

    SvarSlet