Min blogliste

søndag den 16. maj 2010

Lidt af hvert

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har skrevet her i bloggen. Det har været min dårlige samvittighed, men nu er det tid til lidt nyt. Jeg er lige blevet færdig med at strikke en poncho/cape til mig selv. Ponchoen er strikket i garn som hedder Noro silkegarden, som er en blanding af silke og uld.  Mønster og garn har jeg købt hos http://butikkenpalandet.dk/‏. Garnforretningen ligger ikke ret langt fra hvor jeg bor. Ved en tilfældighed hørte jeg om den gennem en kollega, og jeg kan kun give hende ret i at det er virkelig en super lækker garnforretning.  


I sidste uge blev jeg gjort opmærksom på Karens blog hvor hun lancere et projekt som hedder One Flower Wednesday hvor man hver onsdag skal sy en blomst af hexagons. Dette har jeg meldt mig til, da jeg længe har kunnet tænke mig at sy et vægtæppe af grandmother flower garden. Min første blomst er afbilled her under. Jeg har planlagt at jeg vil sy blomsterne af resterne af en Jelly Rolls i farverne "mint chip".


4 kommentarer:

 1. Den poncho er godt nok blevet flot !!!
  Knus
  Angelika

  SvarSlet
 2. Lovely flower. I don't understand one word Danish, so I have no idea what you're writing, but your flower looks good. ;-)

  Joke.

  SvarSlet
 3. So pretty! I think I like that mint chip jellyroll. :)

  SvarSlet