Min blogliste

søndag den 25. september 2011

Design udfordringen 2011

Endnu en gang er jeg kommet til at melde mig til Helene Juul designudfordring. Udfordringen går ud på at man får tilsendt 3 stk stof pr måned og ud af dem skal der laves en bunden opgave. Til at løse opgaven må der tilsættes om til 4 stoffer hvor der bl.a. skal indgå et ensfarvet stof.

Den første opgave var at det tyrkise stof med ugler skulle indrammes. Til denne opgave har jeg valgt at tilføre 2 ensfarvet stoffer samt et lyst muslinstof med blomsterprint, som jeg tænker skal vlre et gennemgående bundstof. Der skal laves 3-4 blokke hver gang. Jeg har valgt at sy 3 blokkke. Iøjeblikket leger jeg med at den 4. blok skal være en broderet blok, men denne ide er jeg ikke kommet så langt med endnu.Sammen med min 3 pakke som jeg modtog igår, har jeg fået tilsendt nogle stoffer til at supplere med. Da jeg ikke selv "lige" kan smutte forbi Helene og finde nogle passende stoffer, har jeg fået Helene til at vælge nogle stoffer til mig:


Er de ikke bare fine. Nu glæder jeg mig til at skulle igang med næste udfordring.

4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud. Glæder mig til at følge din DU.
  Ha' en fin søndag.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Flotte blokke, du har lavet. Og det ekstra stof du har fået er også rigtig flot. Det er rigtig spændende at følge DU, og se hvor forskellige vores blokke bliver.

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde, dine blokke.
  Knus Pia

  SvarSlet
 4. Jo det ser spændende ud, Tina.
  Glæder mig til at se når i er færdige med jeres forskellige DUer.
  Knus Ingrid

  SvarSlet