Min blogliste

lørdag den 21. juli 2012

Sommerferie og reproblokke

I sidste uge var vi på sommerferie i Nordjylland, nærmere bestemt Camping Skovly i Tranum. Selvom vejret ikke var det allerbedste havde vi en rigtig god ferie. Campingpladsen vi boede på var en mindre hyggelig campingplads som lå lige ved siden af et skovområde og 5 km fra Vesterhavet. Vi havde taget vores cykler med , da vi havde planer om at cykle i nærområdet, men det blev ikke til særligt meget, da huset unge teenager, havde glemt nøglen til cyklen, så den var ikke til meget gavn.

Vi fik kørt en del rundt både i nærliggende byer, og også en tur til Århus hvor jeg fik besøgt Helene Juul som havde sommer åbent i sidste uge. Vi besøgte bl.a. Aabybro mejeri hvor det en gang ugentligt er muligt at få en rundvisning samt smage på deres is.
Vi besøgte også Børglum kloster hvor sidste års julekalender fra TV2 "Ludvig og julemanden dels er optaget og foregår. Det er lidt sjovt at gå gå rundt på klosteret og finde ud af, hvormeget af historien fra julekalenderen som egentlig har foregået i virkeligheden. På klosteret har man fortsat en del af scenerne fra julekalenderen stående. Ud over dette var der også en udstilling med gammelt lejetøj hvor der bl.a.var mange gamle dukker og dukkevogne. Sidst men ikke mindst var der en udstilling af Anne Marie Helgers imponerende kostumer.
 Under en af vores ture kom jeg også ud til en gårdbutik hvor jeg faldt for denne dukkevogn som jeg måtte eje:


Lige nu står dukkevognen på mit syværelse hvor den venter på at jeg får lavet en madras og får syet en quilt som passer lige præcis til dukkevognen. Indtil videre har den lånt en af mine andre dukkequilt.

Da vi også har haft en del regnvejr, har jeg også fået syet en delt i campingvognen. Jeg havde taget nogle af reroblokkene med fra forrige repropakke som jeg endnu ikke var færdig med. Jeg har planlagt at jeg vil sy 4 af hver blok men i forskellige farvekombinationer. Indtil videre har jeg i alt 24 blokke. Den sidste repropakke kom lige inden jeg tog på ferie, så den er jeg ikke gået igang med endnu.
3 kommentarer:

 1. Skøn dukkevogn, den ville jeg godt eje, men jeg tror ikke, jeg ville kunne ha' den for mig selv ;-).
  Du går til den med reproblokkene. Det ser godt ud.
  Tak for tipset om Børglum Kloster.
  God weekend.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Hold da op, du har godt nok fået gang i Repro blokkene. Det ser godt ud. Sjovt med scenerne på slottet.

  SvarSlet
 3. Wow, dine reproblokke ser GODT ud Tina!

  SvarSlet