Min blogliste

søndag den 12. august 2012

Et hækleprojekt

I sidste uge var jeg en tur nede i min lokale garnbutik Fox og Jane. Jeg har længe læst og hørt en del om zpagetti garnet som er noget meget tykt bånd garn som er populært at hækle med. Så nu ville jeg også forsøge mig ud i det. Garnet skal hækles med hæklenål nr. 12, så det burde gå temmelig hurtigt. Jeg købte et nøgle som jeg havde bestemt skulle hækles til en lille kurv/taske. MEN det viste sig ikke at være så nemt som jeg først troede,  så først i 3. forsøg lykkedes det mig at få hæklet en kurv jeg kan være bekendt.


Her har jeg brugt min kurv som frugtkurv. Jeg tror ikke at jeg kommer til at hækle flere ting i garnet, da jeg fandt ud af at det er temmelig hårdt ved mine hænder at hækle med en så tyk hæklenål.

3 kommentarer:

 1. Hej Tina
  En gang imellem er det sjovt at få noget færdigt i en fart, men det kan som du siger være hårdt for hænderne. Men det er da blevet til en sød taske eller kurv.
  I tresserne da vi ferierede meget i Sverige sammen med mine svigerforældre,opdagede vi i Schou-Epa nogle bløde plastikbånd ca. 2 cm brede på ruller, som vi blev helt vilde med at hækle af,bademåtter f.eks. og da vi ikke havde mere plastik, klippede jeg de farvede affaldsposer i strimler og hæklede af dem. Det fik jeg mange bademåtter ud af, jeg har endda en af dem endnu - skønt ikke i brug - den er orange !!! :o) Vi brugte også de bånd til at beklæde svenske kaffedåser med. De blev faktisk søde. Du fik mig lige nogle år tilbage i tiden
  Knus Ingrid

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin :-) Jeg går omkring garnet som katten om den varme grød, hevr gang jeg er i garnbutikken (læs næsten hver dag), og det at jeg ved at mine hænder ikke tåler tykke pinde/hæklenåle gør indtil videre at jeg ikke har købt garnet. Men hvem ved hvor længe fornuften bestemmer ? ;-))
  knus
  Angelika

  SvarSlet
 3. En sjov og helt speciel kurv. Uha, de tykke pinde/nåle er heller ikke noget for mig.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet